Anketa

Anketa

Planirate li uvesti neku od funkcija kućne automatike u vaše kućanstvo?

Newsletter

Upišite se na našu mailing listu i putem e-maila primajte obavijesti o novostima u našoj ponudi.

Sustav pametne kuće NEHOS od BPT-a

Sustav pametne kuće NEHOS od BPT-a

Moć domotike - pametna kuća

Pomoću praktičnog terminala koji vam je uvijek nadohvat ruke, moguće je kontrolirati i aktivirati svaku električnu funkciju u kući.

Totalna kontrola nad vašim svijetom

Željeli biste da cijela kuća odgovara na vaše komande, bez da se morate stalno ustajati i šetati po sobama? Željeli biste odgovoriti na telefonski poziv dok gledate TV, ili dok iz udobnosti svog kauča surfate internetom? Ili da ugodno izvaljeni na divanu regulirate temperaturu u svakoj sobi u stanu; netko vam zvoni na vratima, a vi ga vidite, razgovarate s njim i otvarate mu vrata?
Od danas ovo više nije san, već slatka stvarnost koju vam omogućuje BPT sustav domotike (kućne automatike), pomoću kojeg putem praktičnog terminala koji je uvijek nadohvat ruke je moguće provjeriti i aktivirati bilo koju električu funkciju u stanu (kući), gledati TV iz kreveta ili provjeriti u potpunoj udobnosti stanje funkcioniranja instalacije, kontrolnih kamera, alarmnog sustava i sl. Primjena NEHOSA ograničena je jedino vašom maštom!

Sloboda bez žica

Sloboda bez žicaTerminal sistema NEHOS komunicira s centralom bežično, omogućujući punu slobodu djelovanja bez brige o tome gdje se nalazite. Jednostavne i intuitivne ikone, koje pretvaraju upravljanje električnim funkcijama u igru, bez potrebe za instrukcijskim priručnikom.
Gdje god se nalazli, vaš stan (kuća) ispunjava vaše naloge.

Scenariji

Unutar ikona menija možete grupirati sve aktivacije električnih funkcija koje želite. Tako, naprimjer, ikona 'povratak kući' osigurat će da sve sobe nađete optimalno zagrijane, svjetlo upaljeno, upaljen DVD s vašom omiljenom glazbom, i bilo koju drugu funkciju koju želite postići pri ulasku u stan.
Isto tako možete složiti i scenarij izlaska iz kuće, scenarij ustajanja, dok radite u vrtu.... samo vas mašta može zaustaviti.

Upravljanje kućom

Možete aktivirati i deaktivirati bilo koji dio kućne instalacije (svjetla, rolete, utičnice itd), možete provjeriti električno opterećenje svakog kućanskog aparata i sukladno tome odlučiti o vremenu kad će se svaki pojedini uređaj uključiti i koji je prioritet upotrebe.

Sigurnost

SigurnostMožete provjeriti da li alarmni sustav savršeno funkcionira; pregledavati sekvencijalno kontrolne kamere, upravljati alarmima i primati SMS s obavijestima ako nešto nije u redu.

Zabava

Na širokom i preglednom LCD displeju možete gledati film, surfati internetom, čitati i pisati e-mail, upravljati DVD-om, regulirati ozvučenje i još mnogo toga.

Telefonija

TelefonijaMožete primati i slati telefonske pozive. Kad telefonirate, na displeju se pojavi telefonska tastatura i rubrika s memoriziranim brojevima.

Termoregulacija

Možete upravljati sa svakim pojedinačnim ambijentom u svojoj kući na različiti način, u različitim vremenima i s različitim temperaturama.

Nehos je vaš čarobni štapić

Nehos je vaš čarobni štapićProgramiranje se odvija pomoću ikona koje su kreirane na način da se funkcija može odmah i nedvosmisleno prepoznati.
Upravlja se s jednostavnim dodirom prsta, jer je displey tipa touch-screen.
Sheme se prate brzo, jednostavno, omogućujući vam da programirate bilo što i iznenađujući vas u pozitivnom smislu svim onim što možete učiniti.

Bilal Čengić

Bilal Čengić

direktor tvrtke

  • mob: +387 (0)61 202112
  • Fax: +387 (0)33 713380

Povratak