Anketa

Anketa

Planirate li uvesti neku od funkcija kućne automatike u vaše kućanstvo?

Newsletter

Upišite se na našu mailing listu i putem e-maila primajte obavijesti o novostima u našoj ponudi.

Kontrola potrošnje

Kontrola potrošnje

Hotelski sustavi postaju sve suvremeniji, a težnja za većim brojem zvjezdica u procesu kategorizacije zahtjeva određene preinake u postojećim objektima, a isto tako i u izgradnji novih objekata.


U svim novim objektima koriste se kartice umjesto klasičnog ključa, koje se programiraju na recepciji u skladu sa paketom usluga koje odabire svaki gost ovisno o svojim željama za vrijeme boravka.


Još jedna novost je i kontrola potrošnje u hotelskim sobama, koja se kontrolira elektronskom sklopkom povezanom sa svim trošilima (osim frižidera koji ima stalno napajanje u većini slučajeva).


Kartica koju koristimo i kao ključ sobe, umeće se u elektronsku sklopku, te omogućava paljenje svih trošila. Kada izlazimo iz sobe izvlačimo karticu, a gašenje svih trošila nastupa sa malom vremenskom odgodom (od 30 do 90 sekundi), dovoljnom da lagano izađemo iz sobe.

                 

(KARTIČNA SKLOPKA)                                       (KARTICA)


Primjena ovog sustava je naročito korisna u ljetnom i zimskom periodu kod korištenja klima uređaja, odnosno kontrole potrošnje istih.
PRIMJENA OVOG SUSTAVA JE MOGUĆA I KOD POSTOJEĆIH OBJEKATA UZ VRLO MALE PRILAGODBE. MOGUĆNOSTI PRIMJENE KAKO U HOTELSKIM TAKO I U APARTMANSKIM SOBAMA ILI PRIVATNIM KUĆAMA.


 

 

 

 

 

 

 

 

Bilal Čengić

Bilal Čengić

direktor tvrtke

  • mob: +387 (0)61 202112
  • Fax: +387 (0)33 713380

Povratak